Wat bied ik aan

Professionele Portretten

Portretten fotograferen is wat ik het liefste doe. Ieder mens is uniek en dat is nu precies wat ik wil laten zien als ik een portret maak van iemand. Ik maak portretten van mensen precies zoals ze zijn. Een eerlijk portret. Met een portret laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Zowel in prive sfeer als op zakelijk gebied. Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke en zakelijke portretten. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het maken van reisverslagen en het maken van reportages voor websites, social media en bruiloften.

Mijn specialisaties:
Kenmerken:

Mijn werk kenmerkt zicht door mooie bewerkte beelden waar de sfeer, actie en gezelligheid van af spat. Door een gemoedelijke sfeer te creëren voelt de klant zich op zijn/haar gemak waardoor ik de klant zo natuurlijk mogelijk fotografeer. 

Ik ben deskundig, klantvriendelijk, servicegericht en lever een uitstekende kwaliteit foto’s. 

Mijn creativiteit en ideeën laat ik altijd tot uiting komen tijdens het fotograferen. Waarbij ik rekening houd met de wens van de klant.

Heb je zelf een leuk idee? Laat het me weten. Dan kijken we wat mogelijk is. 

Naast de 3 pakketten die ik aanbied, bied ik ook maatwerk aan. Heb je een idee dat je wil uitwerken, neem gerust contact met me op. 

Deskundig 

Klantvriendelijk

Servicegericht

Creatief

Kwaliteit

Marijke is een fotograaf die het karakter van haar modellen op een heel aansprekende manier op de foto weet vast te leggen. In no time wist ze mij op mijn gemak te stellen. Ik sta op de foto precies zoals ik ben. Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf, dan ben je bij Marijke aan het juiste adres.
Nico
DSC_0032 (10)

Pakket 1

75
15 foto´s
1 locatie
1/2 uur fotografie
Bewerkte digitale foto's
Hoge resolutie foto's
Geen make-up
Evenementen Boekpresentatie amuses

Pakket 2

125
30 foto´s
1-2 locatie(s) in de buurt
1 uur fotografie
Bewerkte digitale foto's
Hoge resolutie foto's
Geen make-up
DSC_0271

Pakket 3

175
50 foto´s
Diverse locaties
2 uur fotografie
Bewerkte digitale foto´s
Hoge resolutie foto´s
Make-up is optioneel